Populaire meester Jesper laat tattoo zetten bij Dutch Harbour

Meester Jesper (Jesper Hesseling) uit Beuningen, bekend van zijn populaire Spotify playlist, heeft een tattoo laten zetten bij Tattoo studio Dutch Harbour in Nijmegen. Het was een tegenprestatie op een weddenschap met zijn leerlingen. Het zetten van de tattoo was te zien bij verschillende media, waaronder Omroep Gelderland, De Gelderlander en het Jeugdjournaal!

Meester Jesper in het Jeugdjournaal
(dit artikel gaat verder onder deze video)

Kaal of tattoo?

Al vorig jaar ging de meester de weddenschap aan met de leerlingen van groep 8 van basisschool De Wegwijzer in Winssen. Als hij 100.000 volgers had op zijn Spotify-playlist Monthly Hits dan zou hij óf zijn hoofd kaal scheren óf een tatoeage nemen.

Meester Jesper koos voor het laatste en liet na een zorgvuldige selectie de tatoeage zetten bij Dutch Harbour. Het was even nadenken wat de tattoo moest worden, maar uiteindelijk koos hij ervoor om het logo van zijn Spotify playlist op zijn arm te laten tatoeëren.

Tattoo shop vol met kids en journalisten

Het was op dat moment heel druk in de tattoo shop van Dutch Harbour omdat alle leerlingen waren meegekomen. Bovendien trok de actie van meester Jesper de aandacht van verschillende journalisten en cameraploegen die er allemaal een bericht over maakten voor hun medium. Hieronder een selectie daarvan: