Expo Zert-One

We hebben weer een nieuwe expo in de studio!

Dit keer van Andy Drissen uit Arnhem.

Zijn artiesten naam is Zert-One.
Deze naam is ontstaan in een periode waar Andy zich veel bezig hield met graffiti. Door zijn ervaring als graffiti schrijver ontwikkelde hij het gevoel voor kleur en vormgeving. Na een aantal jaar is hij overgestapt op traditionele kunst.

Op jonge leeftijd kwam Andy in aanraking met stripboeken en tekenfilms, hiermee is zijn voorliefde voor fantasieën sterk gegroeid en besloot hij om dit op papier te zetten.
Hij schildert een sfeervolle magische wereld. Je krijgt het gevoel of je in een andere dimensie stapt met subtiele kleuren en vreemde wezens.
Zijn stijl is donker en duister, maar heel erg mooi.

Wij houden van zijn werk en willen dit graag met jullie delen.
Het werk van Andy is vanaf 5 februari tot 6 april te zien.
Kom kijken naar de kleurrijke fantasie wereld van Andy in de studio!

Feestdagen

Wat een mooi jaar hebben we gehad met veel veranderingen waar we nog steeds heel gelukkig van worden!
Zin om er volgend jaar weer een top jaar van te maken. Al moeten we nu eerst even met de beentjes omhoog.
Daarom zijn we van 23 december t/m 2 januari gesloten. 3 januari zijn we weer helemaal fris en fruitig voor jullie aanwezig!

Maar omdat een week vrij echt te lang voor ons is gaan we op 28 december open voor een speciale flashday.
Kom gezellig langs om elkaar nog even een goed uiteinde te wensen!

Wij wensen iedereen mega fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar!

One love,

Team Dutch Harbour

Opening Expositie Renate Koning

Zaterdag 15 december is iedereen welkom op de opening van de expositie van Renate Koning. Lange Hezelstraat 86, Nijmegen.

Wij zijn trots dat ze in onze Studio wil exposeren. We vinden haar fantastisch net als haar werk en haar visie.

Ze ziet kunst als een groot avontuur en experimenteert graag met nieuwe technieken. Dit doet zij vooral door samenwerkingen aan te gaan met verschillende kunstenaars.

Haar fotografie is vaak verhalend. Altijd met een rauw randje. Zoals ze zelf zegt Ik heb lak aan ‘hoe het heurt’ en mijn eigen ideeën over esthetiek, imperfectie is sexy!
Door te spelen met reflectie, contrast, diafragma, maar ook vorm, probeert ze beelden te creëren die je aandacht vasthouden.

Renate fotografeert graag mensen, maar een portret is niet altijd een portret. Ze geef graag suggesties en laat de rest aan je verbeelding over.

Wij kijken uit naar Renate, en haar werk.

Dus kom 15 december Renate ontmoeten en haar kunst bewonderen. Want met deze koude dagen is het heerlijk om lekker binnen met een warme buik door de appelpunch naar mooie beelden te kijken!

Tot dan!

Dutch Harbour Tattoo

Populaire meester Jesper laat tattoo zetten bij Dutch Harbour

Meester Jesper (Jesper Hesseling) uit Beuningen, bekend van zijn populaire Spotify playlist, heeft een tattoo laten zetten bij Tattoo studio Dutch Harbour in Nijmegen. Het was een tegenprestatie op een weddenschap met zijn leerlingen. Het zetten van de tattoo was te zien bij verschillende media, waaronder Omroep Gelderland, De Gelderlander en het Jeugdjournaal!

Meester Jesper in het Jeugdjournaal
(dit artikel gaat verder onder deze video)

Kaal of tattoo?

Al vorig jaar ging de meester de weddenschap aan met de leerlingen van groep 8 van basisschool De Wegwijzer in Winssen. Als hij 100.000 volgers had op zijn Spotify-playlist Monthly Hits dan zou hij óf zijn hoofd kaal scheren óf een tatoeage nemen.

Meester Jesper koos voor het laatste en liet na een zorgvuldige selectie de tatoeage zetten bij Dutch Harbour. Het was even nadenken wat de tattoo moest worden, maar uiteindelijk koos hij ervoor om het logo van zijn Spotify playlist op zijn arm te laten tatoeëren.

Tattoo shop vol met kids en journalisten

Het was op dat moment heel druk in de tattoo shop van Dutch Harbour omdat alle leerlingen waren meegekomen. Bovendien trok de actie van meester Jesper de aandacht van verschillende journalisten en cameraploegen die er allemaal een bericht over maakten voor hun medium. Hieronder een selectie daarvan:

Vakantie

Vakantie!!

We zijn gesloten van 14 juli t/m 28 juli

Dinsdag 31 juli zijn we weer voor jullie aanwezig met een hoop nieuwe dingen!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en zien jullie graag na de vakantie weer!

One love

 

Team Dutch Harbour

Kerst en Oud & Nieuw

In verband met Kerst en Oud & Nieuw zijn wij van zondag 24 december 2017 tot en met 1 januari 2018 gesloten. We zien jullie graag weer vanaf dinsdag 2 januari.

Fijne feestdagen!!